// Introductie


Peter is een autodidact fotograaf die pakkende momenten vastlegt. Hij streeft naar perfectie in compositie, uitstraling en beeldkwaliteit. Hij heeft de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan de optimalisatie van zijn fotografische- en materiaalkennis. Peter: “Mijn Nikon D850 en mijn gekalibreerde Sigma Art lenzen hebben uiteindelijk voor stabiliteit gezorgd." 

Peters favoriete onderwerpen zijn in eerste instantie het portretteren van gepassioneerde mensen. Hij vindt het een uitdaging om de schoonheid en emoties van mensen te vangen. Als SP-fotograaf heeft hij menig grote actie en congres vastgelegd. De meningen verschillen over wat een goed portret is. Voor Peter geldt dat een "niet scherp" portret altijd een mislukt portret is. // Onderwerpen// Spanning sensatie

Sport is  zowel bruut als gecultiveerd. Van gladiatoren-gevechten op leven en dood tot de aristocratische vossenjacht. Sport is van alle tijden en waard gefotografeerd te worden. Niet voor niets zijn sport en bewegen zo populair. Niet alleen om zelf te doen maar ook om naar te kijken!

» Sport 

// Vecht voor vrijheid

Fotografie is als een wapen. Geen kogels maar plaatjes worden geschoten. Het is onschuldig maar niet onnodig. Nederland kan niet zonder inzet van de media voor een open, betrokken en vrije samenleving waarin solidariteit voorop staat. Als actie-fotograaf strijd je mee op de eerste rij.

>> Actie// Toon je ware gezicht

Nog voordat iemand je ware gezicht heeft gezien heb je al een onuitwisbare indruk achtergelaten. We beoordelen voortdurend op uiterlijk en uitstraling. Een passend portret laat zien wie je werkelijk bent. Het is een uitdaging om samen met elkaar op zoek te gaan naar het perfecte portret.

» Portret//Groots en meeslepend

Het licht, de opwinding, de emotie, een geslaagd event heeft het allemaal in zich. De omstandigheden zijn divers en dat vraagt het uiterste van de fotograaf en zijn materiaal. Hij voelt de spanning om op het goede moment de knop in te drukken. Het draait naast voldoende kennis en materiaal om uiterste concentratie.

>> Events// Natuur en Landschap 

Er vallen regendruppels. Je loopt geluidloos over wat ooit leefde. Onder je voeten de bouwstenen van de toekomst. Het bos ruikt naar een mengsel van oud en nieuw. Alles wat leeft zal ooit sterven, alles wat sterft zal nieuw leven brengen. Telkens opnieuw wordt de cirkel gesloten. De natuur is de energiebron van het leven.

>> Natuur// Cultuur beweegt je 

Cultuur beleven maakt je gelukkig. Muziek maken of luisteren is geweldig. Het blijkt heel goed voor je gezondheid te zijn. Bij het fotografisch vastleggen van cultuur en muziek gebeurt precies hetzelfde. Het is een uitdaging om in sterk veranderende omstandigheden toch een sfeervol eindproduct te leveren.

» Cultuur 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info